
malzemeler:
* yarım paket margarin
* 3 fincan şeker +2 yemek kaşığı
* 3 fincan un
* 1 lt süt
* 2 adet elma
* tarçın
hazırlanışı:
1- margarini eritin üzerine önce şekeri ardından unu ilave edip karıştırın... daha sonra sütü ekleyip devamlı çırpın... ocaktan aldığınızda da karıştırmaya devam edin.
2- diğer yanda elmaları küçük küpler şeklinde doğrayın tavada şekerle birlikte biraz kavurun,
3- borcamın alt kısmına elmaları üzerinede tavuk göğsünü dökün en üst kısmına da tarçın ilave ederek soğumasını bekleyin....
afiyet olsun
1 yorum:
merhabalar:)bızım evde meyvalar bu sıralar hep yenıyor tatlıya hıc kalmıyor:(
denemek lazım,ellerınıze saglık...
meyvelı pudıng fıkrı ıcınde cok tesekkurler hemen uygulanacak:)
sevgılerımle...
Yorum Gönder